Dagelijks gratis spreekuur in Venlo Neem contact op Neem
contact op

Arbeid en Sociale zekerheid

Bij een arbeidsverhouding komt veel kijken. Verplichtingen en rechten van zowel werkgever als werknemer. Zeker met de steeds ingewikkeldere wetgeving en een terugtredende overheid is het een geruststelling om te weten dat u altijd op de advocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators kunt terugvallen. Wij staan al jarenlang veel werknemers en werkgevers bij in arbeidsconflicten. Met aantoonbaar succes!

Juridische conflicten voorkomen is natuurlijk beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Daarom denken wij actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld bij het aangaan van arbeidsovereenkomsten, ontslag van medewerkers, loonvorderingen of handelen in strijd met een concurrentiebeding.

Als ondernemer krijgt u ook met het UWV te maken, bijvoorbeeld bij een zieke werknemer. Wetgeving en rechtspraak op het gebied van sociaal zekerheidsrecht is uiterst complex, ook omdat het voortdurend aan veranderingen onderhevig is. De werkgever, die de ontwikkelingen niet goed volgt, loopt behoorlijke risico’s. Ook voor deze kwesties kunt u bij ons terecht.

Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
Wij denken actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk.