Arbeidsrecht en Sociale zekerheid voor ondernemers

Advocaat arbeidsrecht voor ondernemers
Bij een arbeidsverhouding komt veel kijken. Verplichtingen en rechten van zowel werkgever als werknemer. Zeker met de steeds ingewikkeldere wetgeving en een terugtredende overheid is het een geruststelling om te weten dat u altijd op de advocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators kunt terugvallen. Wij staan al jarenlang veel werknemers en werkgevers bij in arbeidsconflicten. Met aantoonbaar succes!

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Specialisten arbeidsrecht voor ondernemers

Juridische conflicten voorkomen is natuurlijk beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Daarom denken wij actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld bij het aangaan van arbeidsovereenkomsten, ontslag van medewerkers, loonvorderingen of handelen in strijd met een concurrentiebeding.

Als ondernemer krijgt u ook met het UWV te maken, bijvoorbeeld bij een zieke werknemer. Wetgeving en rechtspraak op het gebied van sociaal zekerheidsrecht is uiterst complex, ook omdat het voortdurend aan veranderingen onderhevig is. De werkgever, die de ontwikkelingen niet goed volgt, loopt behoorlijke risico’s. Ook voor deze kwesties kunt u bij ons terecht.

Als ondernemer een advocaat arbeidsrecht nodig?

In Venlo kunt u binnenlopen zonder afspraak. Van maandag tot en met vrijdag houden wij spreekuur tussen 15.00 en 16.30 uur. Komt u liever op een ander tijdstip? Of geeft u de voorkeur aan onze locatie in Venray? Maak dan even een afspraak met ons.Wij zijn onderdeel van het Landelijk Netwerk Gratis Spreekuur Advocaten.

Contact opnemen

"Wij denken actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk"