Incasso voor ondernemers

Hulp bij incassowerkzaamheden voor ondernemers

Heeft u een vordering en blijft deze al enige tijd onbetaald? Het Wetshuys Advocaten en Mediators helpt u graag! De ervaring leert dat via inschakeling van een van onze advocaten betaling in de meeste gevallen direct wordt afgedwongen. In veel gevallen betaalt de wanbetaler al direct na ontvangst van een aanmaning! Mocht de betaling toch uitblijven, dan staan wij u graag bij gedurende de incassoprocedure.

Naast een snelle beschikking over het gevorderde bedrag, ligt onze focus op behoud van uw (zakelijke) relatie en het vermijden van bijkomende kosten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Advocaat incasso voor ondernemers

De ervaring leert dat via de inschakeling van een van onze advocaten betaling meestal vrij vlot wordt afgedwongen. In veel gevallen betaalt de wanbetaler al direct na ontvangst van een aanmaning! Blijft uw vordering onbetaald en is een incassoprocedure nog de enige optie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u er in een procedure goed voor staat.

Gratis spreekuur voor al uw incassovraagstukken

In Venlo kunt u binnenlopen zonder afspraak. Van maandag tot en met vrijdag houden wij spreekuur tussen 15.00 en 16.30 uur. Komt u liever op een ander tijdstip? Of geeft u de voorkeur aan onze locatie in Venray? Maak dan even een afspraak met ons.Wij zijn onderdeel van het Landelijk Netwerk Gratis Spreekuur Advocaten.

"Het Wetshuys Advocaten en Mediators neemt uw incasso’s snel en efficiënt uit handen"