Scheiding en Onderneming

Als ondernemer is het echtscheidingsproces vaak gecompliceerder dan bij een werknemer in loondienst. Want welk deel komt wie toe? En hoe staat het straks met de continuïteit van de onderneming? Vragen die goed overleg, financieel en juridisch inzicht en persoonlijke begeleiding nodig hebben. Samen met een van onze advocaten of mediators kunt u de scheiding tot een goed einde brengen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Bedrijfswaardering berekenen

Of een onderneming in de te verdelen gemeenschap valt is afhankelijk van het huwelijksgoederenregime waarin u bent gehuwd. Dient er tot verdeling over gegaan te worden, dan dient de waarde van de onderneming berekend te worden. Het berekenen van de waarde van een onderneming is niet eenvoudig. Daarom werken wij samen met specialisten op het gebied van bedrijfswaardering.

Alles goed en zorgvuldig geregeld

Het is voor u beiden van belang dat uw scheiding goed geregeld wordt. Het is onwenselijk dat u door het uitkopen van uw ex-partner in financiële problemen raakt en uw onderneming niet meer kunt voortzetten. Dit heeft niet enkel gevolgen voor de voortzetting van uw onderneming, maar ook voor het betalen van de alimentatie. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Wij zorgen ervoor dat we alle mogelijke scenario’s zorgvuldig in kaart brengen.

Lees meer over Kinderen en Scheiden

Specialist op het gebied van scheidingen en ondernemingen

Onze advocaat-mediator mr. Sien Smeets is specialiste op het gebied van scheiding en ondernemingen. Zij ziet het als een uitdaging ervoor te zorgen dat de onderneming voortgezet kan worden terwijl ieder krijgt waar hij of zij recht op heeft. Zij is in staat financiële zaken om te zetten naar juridisch kloppende afspraken, zowel op het gebied van de verdeling van de onderneming als de alimentatie.

Contact opnemen

"De continuïteit van uw onderneming bij scheiding heeft onze prioriteit"