Gratis rechtsbijstand voor gedupeerden toeslagenaffaire

Bent u gedupeerd door de toeslagenaffaire? Onze advocaten geven u gratis rechtsbijstand. De rechtsbijstand wordt namelijk door de overheid vergoed, omdat onze advocaten daarover een overeenkomst sloten met de Raad voor Rechtsbijstand. De rechtsbijstand vindt uiteraard volledig onafhankelijk plaats. Wij dienen louter uw belangen.

De overheid heeft grote fouten gemaakt bij mensen die toeslagen ontvingen. Mensen die deze toeslagen hard nodig hadden om te kunnen werken en in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Als gevolg van de regelgeving konden deze mensen slechts zeer beperkt gebruik maken van een advocaat die werd betaald door de overheid. Daarmee kon de overheid deze fouten blijven maken. Vele mensen zijn geraakt met vele gevolgen in hun privéleven tot gevolg.

Nu er steeds meer duidelijk wordt over deze wantoestanden en de gevolgen daarvan voor de gedupeerden, wordt ervoor gezorgd dat u wel aanspraak kan maken op goede kosteloze rechtsbijstand. Ons kantoor – met haar wortels in de sociale rechtshulp – wil hieraan haar steentje bijdragen en verleent deze rechtshulp. Voor deze gratis rechtsbijstand gelden in tegenstelling tot andere rechtsbijstand geen inkomens- en vermogenseisen, ook wordt er geen eigen bijdrage in rekening gebracht. Iedereen die gedupeerd is kan dus aanspraak maken op deze gratis rechtsbijstand, ongeacht het inkomen.

Rechtsbijstand door een advocaat

Onze toeslagen expert mr. Sien Smeets staat aan uw zijde. Zijn er andere problemen ontstaan door de toeslagenaffaire? Ook daarmee helpen wij u verder. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via advocaten@hetwetshuys.nl of via 077-3561100.

Meer over dit onderwerp

Uitbetaling van niet opgenomen vakantiedagen?

De Hoge Raad heeft recent geoordeeld dat een werkgever verplicht is om niet opgenomen vakantiedagen uit te betalen aan het …

Lees verder
familie erfenis

De nieuwe Pensioenwet

Op 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen in werking getreden. Met deze nieuwe pensioenwet gaat de manier waarop …

Lees verder

Als student energietoeslag misgelopen, wat kun je doen?

Uit een nieuwsbericht van de Volkskrant volgt dat duizenden studenten naar de rechter stappen, omdat zij, ten onrechte, geen energietoeslag …

Lees verder