Even voorstellen: Angela Rouleaux-Cuppen

Angela is sinds april 2018 in dienst bij Het Wetshuys advocaten & mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al jarenlang werkt ze met veel plezier binnen de advocatuur. De veelzijdigheid van het vak en de afwisseling binnen het werk spreken haar ontzettend aan: “Geen werkdag is immers hetzelfde!”

Eerste indruk

Sinds haar start bij Het Wetshuys is Angela helemaal op haar plek. Ze is erg blij met de overstap naar dit kantoor: “Het Wetshuys heeft een jong en dynamisch team waarbinnen overleg en elkaar helpen centraal staat. Het werk is echt een plek geworden waar ik me thuis voel.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Angela druk met haar gezin dat bij haar op de eerste plek staat. Daarnaast vindt ze het heerlijk om te wandelen met de hond. Angela is een echt gezelligheidsmens die kan genieten van een hapje en een drankje doen met familie en vrienden. Haar favoriete vrijetijdsbesteding is dan ook om uit eten te gaan. Verder is Angela regelmatig te vinden in de sportschool waar ze even helemaal kan afschakelen.

Lees meer over Angela

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder