Dagelijks gratis spreekuur in Venlo Neem contact opNeem contact op

Even voorstellen: Daphne Roox

Vanaf 2012 is Daphne werkzaam binnen het team van Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Aanvankelijk startte zij als juridisch secretaresse,  maar inmiddels is Daphne als Office Manager zijnde niet meer weg te denken uit het kantoor. Daphne is een ware duizendpoot die werkelijk alles overziet. Daarnaast beschikt deze goedlachse Blerickse-Venlose over een flinke dosis humor. Voordat Daphne bij Het Wetshuys ging werken behaalde zij in 2010 eerst haar Bachelor of Social Work aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waarna zij enkele jaren als groepsleider bij de Koraal Groep heeft gewerkt. Deze sociaal pedagogische inslag komt haar ook in haar werkzaamheden binnen Het Wetshuys goed van pas.

Eerste indruk

Over haar eerste indruk moet Daphne inmiddels best een beetje nadenken: “Het is inmiddels al een tijdje geleden!” Daphne maakt immers al sinds 2012 deel uit van het team van Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Zij heeft de groei van het kantoor dan ook meegemaakt en heeft een klein advocatenkantoor zien uitgroeien tot een belangrijke speler op de regionale markt. “Ik ben trots dat ik hier mijn steentje aan bij heb kunnen dragen. Ik merk dat ik me vanaf dag één ontzettend betrokken voel bij dit kantoor en dit maakt dat ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga!”

Op de vraag wat een Office Manager precies voor een bedrijf kan betekenen is het antwoord simpel: “Wat niet?! Mijn dagen zijn nooit hetzelfde. Ik heb veel inzicht in de processen en systemen binnen het bedrijf en zorg daarnaast dat op facilitair gebied alles op rolletjes loopt. Ook ben ik er als iemand gewoon alleen een luisterend oor nodig heeft. Voor mij is het werk dan ook uitdagend en heel dynamisch!”

Naast het zijn van Office Manager is Daphne ook mede verantwoordelijk voor het relatiebeheer van Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Haar sterke sociale vaardigheden komen zeker in deze functie goed tot zijn recht en ze is dan ook veelvuldig namens Het Wetshuys te vinden op diverse netwerkactiviteiten.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Daphne een echte levensgenieter. Ze kan ontzettend genieten van een avondje borrelen met vrienden en vriendinnen en het is dan ook niet verassend dat Daphne in de binnenstad woont. “Het is heerlijk om maar de deur uit te hoeven lopen en overal gezelligheid te treffen. Dit is een van de dingen die ik zo bijzonder vind aan Venlo.”

Naast haar werk heeft Daphne een passie voor mode en ze is dan ook een waar visitekaartje voor het kantoor: “Tja, een Office Manager dient er natuurlijk wel representatief op te staan!’