Bezoeklocatie Sittard geopend

Het Wetshuys Advocaten en Mediators nu ook met bezoeklocatie in Sittard en Zuid-Limburg.

Het Wetshuys

Het Wetshuys Advocaten en Mediators bestaat dit jaar 15 jaar. In deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de rechtsgebieden: personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht- en sociale zekerheid, strafrecht, huurrecht en het verbintenissenrecht.

Sittard

Naast de al bestaande kantoren/gesprekslocaties in Venlo, Venray en Boxmeer was het een logische stap om ook cliënten uit Midden- en Zuid-Limburg nog beter te gaan bedienen. U kunt nu ook op het nieuwe kantoor in Sittard terecht voor al uw vragen en procedures.

Het historische Sittard-Geleen is centraal in Limburg gelegen. Sittard-Geleen kent een historie van mijnbouw en het latere DSM. Het verheugt ons dan ook dat Het Wetshuys Advocaten en Mediators een bezoeklocatie opent in het voormalige statige DSM-kantoor, tegenwoordig “PITground” gedoopt. Een unieke plek waar Work, Stay en Spare het centrale thema is en een ideale plek waar mensen samen komen en nieuwe connecties en ideeën ontstaan. Dit inspireerde ons om juist hier de connectie te maken met onze cliënten.

Wij hopen u snel te verwelkomen op onze nieuwe locatie te Sittard aan de Poststraat 1, 6135 KR Sittard. Of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 046-2060486.

Meer over dit onderwerp

Vacature (juridisch) secretaresse

KUN JIJ GOED PLANNEN, ORGANISEREN EN BESCHIK JE OVER UITSTEKENDE COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU! Wij …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder