Bezoeklocatie Sittard geopend

Het Wetshuys Advocaten en Mediators nu ook met bezoeklocatie in Sittard en Zuid-Limburg en nieuw aangetrokken advocaat Fabiënne van Aken.

Het Wetshuys

Het Wetshuys Advocaten en Mediators bestaat dit jaar 15 jaar. In deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de rechtsgebieden: personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht- en sociale zekerheid, strafrecht, huurrecht en het verbintenissenrecht.

Sittard

Naast de al bestaande kantoren/gesprekslocaties in Venlo, Venray en Boxmeer was het een logische stap om ook cliënten uit Midden- en Zuid-Limburg nog beter te gaan bedienen. Hiervoor heeft het kantoor mr. Fabiënne van Aken aangetrokken. Zij is naast ondernemend advocaat ook vFas-gespecialiseerd familierechtadvocate, echtscheidingsmediator en erfrechtspecialist. Het kantoor behandelt ook arbeidsrecht(mediation) strafrecht, huurrecht en het verbintenissenrecht. Ook u kunt nu ook op het nieuwe kantoor in Sittard terecht voor al uw vragen en procedures met betrekking tot deze rechtsgebieden.

Het historische Sittard-Geleen is centraal in Limburg gelegen. Sittard-Geleen kent een historie van mijnbouw en het latere DSM. Het verheugt Fabiënne dan ook dat ze in haar geboortestad en met Het Wetshuys Advocaten en Mediators een bezoeklocatie opent in het voormalige statige DSM-kantoor, tegenwoordig “PITground” gedoopt. Een unieke plek waar Work, Stay en Spare het centrale thema is en een ideale plek waar mensen samen komen en nieuwe connecties en ideeën ontstaan. Dit inspireerde ons om juist hier de connectie te maken met onze cliënten.

Fabiënne

Haar cliënten en collega’s uit de branche geven aan, dat door haar passie het niet vreemd is dat Fabiënne zich gespecialiseerd heeft in het personen- en familierecht en het erfrecht. Vanwege haar empathisch en doortastend vermogen en haar eigen overtuiging dat er altijd een oplossing gevonden kan worden, is de rol van scheidingsmediator dan ook op haar lijf geschreven.

Een echtscheiding veroorzaakt vaak veel stress en emoties. Met haar meer dan 22 jaar ervaring kan Fabiënne cliënten door deze onzekere tijden loodsen. Zij zal een steun en toeverlaat zijn. Niet alleen vertaalt zij moeilijk juridisch jargon naar begrijpelijke taal, zij begeleidt cliënten tijdens het gehele proces. De cliënt kan erop vertrouwen dat Fabiënne alles regelt. Haar ontgaat niets en dat schept niet alleen een goede band, maar ook een goede afloop.

Fabiënne is tevens aangesloten bij de vFAS (Nederlandse vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daar volgde zij de opleidingen personen- en familierecht, erfrecht en mediation. Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten, de hoofd- en subrechtsgebieden ‘Personen- en familierecht en Erfrecht’ geregistreerd.

Wij hopen u snel te verwelkomen op onze nieuwe locatie te Sittard aan de Poststraat 1, 6135 KR Sittard. Of neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 046-2060486.

Meer over dit onderwerp

Bezoeklocatie Sittard geopend

Het Wetshuys Advocaten en Mediators nu ook met bezoeklocatie in Sittard en Zuid-Limburg en nieuw aangetrokken advocaat Fabiënne van Aken. …

Lees verder

Even voorstellen: mr. Fabiënne van Aken

Fabiënne is sinds 2001 advocate en heeft zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Tevens is zij echtscheidingsmediator. Haar cliënten …

Lees verder

Het Wetshuys Advocaten en Mediators 15 jaar

Deze week is het alweer vijftien jaar geleden dat Venraynaren Sien Smeets en Petra van Enckevort de deuren openden van …

Lees verder