Even voorstellen: Cyenna Hegger

Cyenna is sinds juni 2023 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van jurist. In deze functie ondersteunt zij de advocaten op vakinhoudelijk gebied.

Inmiddels heeft Cyenna haar Master Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit met succes afgerond. Tijdens haar studie heeft Cyenna veel ervaring opgedaan door het werk bij een rechtswinkel en door het lopen van stages bij advocatenkantoren. Hier ontdekte zij bijzonder geïnteresseerd te zijn in deze praktijk, waardoor zij besloten heeft als jurist werkzaam te willen zijn bij Het Wetshuys.

Eerste indruk

De eerste indruk van het kantoor is goed. ”Ik voelde mij direct op mijn gemak in dit team. Iedereen werkt hard om het optimale voor de cliënten te bereiken. Daarnaast is er ook altijd tijd voor een praatje onderling. Een combinatie van een hardwerkend, maar ook informeel team met leuke collega’s.

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Cyenna ervan om te borrelen met vrienden.  Daarnaast gaat ze er graag op uit met haar vriend. Ze geniet van het kijken van series en films.

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder