Even voorstellen: mr. Fabiënne van Aken

Fabiënne is sinds 2001 advocate en heeft zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Tevens is zij echtscheidingsmediator. Haar cliënten en collega’s uit de branche geven aan, dat door haar passie het niet vreemd is dat Fabiënne zich gespecialiseerd heeft in het personen- en familierecht en het erfrecht. Vanwege haar empathisch en doortastend vermogen en haar eigen overtuiging dat er altijd een oplossing gevonden kan worden, is de rol van scheidingsmediator dan ook op haar lijf geschreven.

Samenwerking met Het Wetshuys Advocaten en Mediators

Het Wetshuys Advocaten en Mediators en Fabiënne hebben elkaar gevonden vanwege de specialisatie in het familie- en erfrecht en de aanpak van de zaken. Alle advocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators hebben een scherp juridisch inzicht met een menselijke noot.

Fabiënne zal ook in haar geboortestad Sittard de cliënten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators gaan bedienen. Na haar studie aan de Universiteit Maastricht heeft Fabiënne al vele jaren in Sittard-Geleen haar eigen advocatenkantoor in het personen- en familierecht geleid.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Fabiënne graag creatief bezig. Van kledingontwerp, schilderen, binnenhuisinrichting tot gitaar spelen. Daarnaast sport ze graag en houdt ze van dansen, gezellige avondjes uit en lezen. Fabiënne onderneemt graag leuke en leerzame dingen met haar twee jongens.

Werkzaamheden

Fabiënne is al sedert 2007 gespecialiseerd familierechtadvocate en scheidingsmediator. Fabiënne is aangesloten bij de landelijke vFAS (Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daar volgde zij de opleidingen personen- en familierecht, erfrecht en echtscheidingsmediation.

Een echtscheiding veroorzaakt vaak veel stress en emoties. Met haar meer dan 22 jaar ervaring kan Fabiënne jou en je partner door deze onzekere tijden loodsen. Zij zal jullie steun en toeverlaat zijn. Niet alleen vertaalt zij moeilijk juridisch jargon naar voor jou begrijpelijke taal, zij begeleidt jullie tijdens het gehele proces. Je kunt erop vertrouwen dat Fabiënne alles regelt. Haar ontgaat niets en dat schept niet alleen een goede band maar ook een goede afloop.

Ook zal Fabiënne de cliënten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators helpen op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en arbeidsmediation. Voor deze rechtsgebieden heeft Fabiënne haar passie nooit verloren. Fabiënne is aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd in dit rechtsgebied en deed voor haar afstudeerscriptie onderzoek naar de re-integratie en wetgeving van de zieke werknemer.

Meer over dit onderwerp

Bezoeklocatie Sittard geopend

Het Wetshuys Advocaten en Mediators nu ook met bezoeklocatie in Sittard en Zuid-Limburg en nieuw aangetrokken advocaat Fabiënne van Aken. …

Lees verder

Even voorstellen: mr. Fabiënne van Aken

Fabiënne is sinds 2001 advocate en heeft zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Tevens is zij echtscheidingsmediator. Haar cliënten …

Lees verder

Het Wetshuys Advocaten en Mediators 15 jaar

Deze week is het alweer vijftien jaar geleden dat Venraynaren Sien Smeets en Petra van Enckevort de deuren openden van …

Lees verder