Even voorstellen: Ilona Hendrikx LL.B

Ilona maakt sinds juni 2016 deel uit van het team van Het Wetshuys Advocaten & Mediators als juridisch medewerker. “De informele werksfeer binnen Het Wetshuys Advocaten & Mediators en het persoonlijk contact met cliënten spreekt mij erg aan, aldus Ilona.”

Ilona blijft zich ontwikkelen en legt de lat voor zichzelf hoog. Ook het kantoor legt de lat voor haar medewerkers hoog. Naast haar werkzaamheden bij Het Wetshuys heeft zij in januari 2017 haar HBO- Rechten studie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ilona wenste haar kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk, waarna zij sinds mei 2018 werkzaam is als juriste. Het vastbijten in een zaak en inhoudelijk tot in de bodem uitzoeken is nu precies de uitdaging waar Ilona naar op zoek is. Daarbij is het voor haar van wezenlijk belang dat zij iets kan betekenen voor de cliënt. Ilona is geduldig en oprecht.

Specialisme

Ilona houdt zich bij het Wetshuys vooral bezig met personen & familierecht. Ze is gespecialiseerd in het opstellen van echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. “Het perfect formuleren van de juiste afspraken tussen ouders is van enorm belang”.

Als juriste en ondersteuner van de mediators houdt Ilona rekening met de belangen van alle partijen. “Een oplossing bedenken waarmee alle partijen tevreden mee zijn geeft mij de meeste voldoening.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Ilona van lezen, uiteten gaan en borrelen. Ze houdt op z’n tijd van een goed glas rode wijn. Naast haar werk beoefent Ilona regelmatig yoga.

Meer over dit onderwerp

Als student energietoeslag misgelopen, wat kun je doen?

Uit een nieuwsbericht van de Volkskrant volgt dat duizenden studenten naar de rechter stappen, omdat zij, ten onrechte, geen energietoeslag …

Lees verder

Bezoeklocatie Sittard geopend

Het Wetshuys Advocaten en Mediators nu ook met bezoeklocatie in Sittard en Zuid-Limburg en nieuw aangetrokken advocaat Fabiënne van Aken. …

Lees verder

Even voorstellen: mr. Fabiënne van Aken

Fabiënne is sinds 2001 advocate en heeft zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Tevens is zij echtscheidingsmediator. Haar cliënten …

Lees verder