Even voorstellen: Ilona Hendrikx LL.B

Ilona maakt sinds juni 2016 deel uit van het team van Het Wetshuys Advocaten & Mediators als juridisch medewerker. “De informele werksfeer binnen Het Wetshuys Advocaten & Mediators en het persoonlijk contact met cliënten spreekt mij erg aan, aldus Ilona.”

Ilona blijft zich ontwikkelen en legt de lat voor zichzelf hoog. Ook het kantoor legt de lat voor haar medewerkers hoog. Naast haar werkzaamheden bij Het Wetshuys heeft zij in januari 2017 haar HBO- Rechten studie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ilona wenste haar kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk, waarna zij sinds mei 2018 werkzaam is als juriste. Het vastbijten in een zaak en inhoudelijk tot in de bodem uitzoeken is nu precies de uitdaging waar Ilona naar op zoek is. Daarbij is het voor haar van wezenlijk belang dat zij iets kan betekenen voor de cliënt. Ilona is geduldig en oprecht.

Specialisme

Ilona houdt zich bij het Wetshuys vooral bezig met personen & familierecht. Ze is gespecialiseerd in het opstellen van echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. “Het perfect formuleren van de juiste afspraken tussen ouders is van enorm belang”.

Als juriste en ondersteuner van de mediators houdt Ilona rekening met de belangen van alle partijen. “Een oplossing bedenken waarmee alle partijen tevreden mee zijn geeft mij de meeste voldoening.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Ilona van lezen, uiteten gaan en borrelen. Ze houdt op z’n tijd van een goed glas rode wijn. Naast haar werk beoefent Ilona regelmatig yoga.

Meer over dit onderwerp

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder

Advocaat-medewerker of gevorderd advocaat-stagiaire

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens achter …

Lees verder

Even voorstellen: Thomas

Thomas is sinds juni 2023 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch medewerker. In …

Lees verder