Even voorstellen: mr. Jessica Jansen

Jessica al sinds 2018 werkzaam bij Het Wetshuys. Ze begon hier aanvankelijk als juriste maar is sinds augustus werkzaam binnen de functie van advocaat. “De diversiteit aan zaken maakt het werk hier ontzettend leerzaam. Ook kan ik altijd sparren met collega’s waardoor ik tot nieuwe inzichten kom. Ik merk dan ook dat ik mij hier iedere dag blijf ontwikkelen en hier mijn voldoening uithaal!”

Creatieve duizendpoot

De afgelopen maanden hebben haar collega’s Jessica leren kennen als een creatieve duizendpoot met een warm hart. Voor Jessica gaat niets te ver. Zij bijt zich vast in een dossier totdat ze het gewenste resultaat heeft bereikt. Deze creativiteit is niet alleen iets wat in haar werk maar ook in haar privéleven terugkomt: Jessica heeft namelijk niet alleen een rechtendiploma maar ook een bachelor aan het conservatorium weten te behalen. “Niet alleen rechten maar ook muziek is een passie in mijn leven. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ook leer ik anderen om muziek te maken als muziekdocente. Muziek is voor mij dan ook een echte uitlaatklep naast de intensieve baan bij Het Wetshuys.”

Jessica’s specialismen liggen binnen het arbeidsrecht, het sociale zekerheidsrecht en het erfrecht. Haar kennis en kunde op deze rechtsgebieden, gecombineerd met haar creativiteit en sociale vaardigheden maken haar een gedreven juriste. Jessica is van mening dat door de lijntjes met cliënten kort te houden, ze zo voortvarend mogelijk te werk kan gaan in zaken. Cliënten ervaren het contact met Jessica dan ook als erg prettig.

Teamplayer

Ook Jessica is geen onbekende binnen Het Wetshuys. Zij begon hier haar loopbaan binnen de advocatuur als stagiaire. Na haar stage kon Jessica direct aan de slag binnen het kantoor, waar zij zich heeft ontwikkeld als een echte teamplayer. Voor Jessica is het contact met collega’s belangrijk en zij draagt haar medemens dan ook een warm hart toe. Haar Indonesische hartelijkheid en gastvrijheid maakt het dat het team van Het Wetshuys geregeld wordt getrakteerd op verschillende lekkernijen zoals rendang, loempia’s en taarten.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Jessica veelal bezig met muziek. Zo geeft de muzieklessen in Nederland én Duitsland, is ze bestuurslid van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen, is ze actief lid van de Koninklijke Harmonie Thorn en is ze dirigente van jeugdharmonie Sempre Avanti Tegelen. Daarnaast is Jessica een echte Bourgondiër die van lekker eten en genieten houdt. Familie en vrienden zijn voor Jessica erg belangrijk, ook al wonen sommigen nog zo ver weg. In dit kader reist Jessica dan ook jaarlijks af naar Indonesië waar zij familie gaat bezoeken.

Lees meer over Jessica

Meer over dit onderwerp

Dag van het Erfrecht

Op 17 juni a.s. doen wij mee aan de Dag van het Erfrecht. Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met …

Lees verder

Vacature advocaat arbeidsrecht en sociale zekerheid / algemene praktijk

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder

Vacature advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire strafrecht

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder