Even voorstellen: mr. Juulke Schobbers-Deinum

Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van erfrechtspecialiste en advocate mr. Juulke Schobbers- Deinum. Zij maakt sinds 1 september 2021 deel uit van het team van Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van advocaat erfrecht en huurrecht. Met haar jarenlange kennis en expertise gaat zij de sectie erfrecht versterken en een extra kwaliteitsimpuls geven.

Het Wetshuys Advocaten en Mediators sluit met haar rechtsgebieden en werkwijze goed aan bij Juulke. “Ik voelde me meteen thuis bij dit kantoor. Ondanks de diversiteit in rechtsgebieden en advocaten heeft iedereen dezelfde passie voor het vak. De sfeer onderling is prettig en informeel. Het is dan ook altijd mogelijk om even met een collega te sparren. Samen kom je vaak tot de beste oplossing.”

Specialisme

In 2009 heeft Juulke haar Master Nederlands recht behaald aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie is ze in 2011 gestart als advocaat bij een middelgroot kantoor in Eindhoven. Daar heeft zij haar eerste sporen als advocaat verdiend en heeft zij zich verder gespecialiseerd in het erfrecht. Een dynamisch rechtsgebied waar iedereen mee te maken krijgt in zijn leven: “Helderheid scheppen in ingewikkelde nalatenschappen, praktische oplossingen zoeken voor problemen en als dit niet lukt tot het uiterste gaan in een procedure bij de rechtbank, dat is waar het om draait!”

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat Juulke er graag op uit met haar jonge gezin. Daarnaast houdt ze erg van lekker eten en drinken en uitgebreid koken voor vrienden. Ze houdt verder van tennissen, lezen en films kijken. Als vrijwilliger bij de businessclub van HC Delta Venlo organiseert zij bovendien de netwerkbijeenkomsten voor de sponsoren.

Lees meer over Juulke

Meer over dit onderwerp

Vacature Interieurverzorger m/v 6-8 uur per week

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder

Even voorstellen: mr. Samuel Peute

Wij zijn verheugd met de komst van Samuel Peute die sinds september 2022 in dienst is bij Het Wetshuys Advocaten …

Lees verder

Even voorstellen: Kim van den Munckhof

Kim is sinds november 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al …

Lees verder