Even voorstellen: mr. Marly van Rooij

Marly is sinds januari 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van advocaat. Marly behaalde in augustus 2020 haar Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit van Maastricht. Na haar studie begon ze haar loopbaan binnen de advocatuur als stagiaire bij het Wetshuys. Na haar stage kon Marly direct aan de slag binnen het kantoor.

Eerste indruk

Na een paar maanden werkzaam te zijn binnen Het Wetshuys voelt Marly zich al helemaal op haar plek. “Binnen het kantoor hangt een informele sfeer, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Vooral de veelzijdigheid van zaken spreekt mij erg aan. Het is telkens weer een uitdaging om kwesties volledig te doorgronden en tot een juridische oplossing te komen. De advocaten en mediators zijn fanatiek en voeren met passie hun werk uit”.

Marly is erg blij met de kansen die ze krijgt bij dit kantoor om zich te ontwikkelen. In maart 2021 zal Marly starten met de Beroepsopleiding Advocatuur. Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk.

Vrije tijd

Marly houdt van gezelligheid en vult haar vrije tijd dan ook het liefst in met lekker eten en borrelen met familie en vrienden. In vakanties maakt Marly het liefst verre reizen. Naast haar werk is Marly regelmatig in de sportschool of op de tennisbaan te vinden. Om haar hoofd leeg te maken vindt Marly het ook heerlijk om een rondje te hardlopen in de buitenlucht.

Lees meer over Marly

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder