Even voorstellen: mr. Samuel Peute

Wij zijn verheugd met de komst van Samuel Peute die sinds september 2022 in dienst is bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van advocaat. Samuel behaalde in 2018 zijn Master Strafrecht met de keuzevakken auteursrecht en merkenrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Samuel is geboren en getogen in Venlo. Al tijdens zijn studie was Samuel stagiaire bij een advocatenkantoor in Venlo waar hij na zijn studie ook aan de slag ging als juridisch medewerker en later advocaat.

In zijn werk is Samuel graag creatief om tot een juiste oplossing te komen. Dit sluit goed aan bij de werkwijze van Het Wetshuys Advocaten en Mediators en komt van pas bij het verder uitbouwen van de strafpraktijk.

Ik was op zoek naar een plek om me verder te ontwikkelen als advocaat en door te groeien in mijn rol. Dat heb ik gevonden bij Het Wetshuys. Samen met Janine mag ik nu de strafsectie verder vorm gaan geven”.

Vrije tijd

Ook in zijn vrije tijd is Samuel creatief bezig. Hij houdt van muziek, voetbal en fitness. Zo speelt hij zelf verschillende instrumenten en bezoekt hij met regelmaat concerten en festivals. 

Meer over dit onderwerp

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder

Advocaat-medewerker of gevorderd advocaat-stagiaire

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens achter …

Lees verder

Even voorstellen: Thomas

Thomas is sinds juni 2023 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch medewerker. In …

Lees verder