Even voorstellen: mr. Sanne van der Meer-Verboogen

Sanne is sinds 1 september 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van jurist. In deze functie ondersteunt zij de advocaten op vakinhoudelijk gebied. Zij heeft in 2012 haar Master Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht behaald aan de Universiteit Maastricht.

Na haar studie is Sanne haar loopbaan gestart als jurist bij een deurwaarderskantoor te Eindhoven. Na het volgen van de deurwaardersopleiding is zij van 2016 tot 2021 werkzaam geweest als deurwaarder. Sanne miste echter het juridische inhoudelijke uitzoekwerk, waardoor zij de beslissing nam om aan de slag te gaan als jurist bij Het Wetshuys. In haar vrije tijd houdt Sanne ervan om er met haar jonge gezin op uit te gaan. Ze houdt verder van tennissen, lezen en leuke dingen doen met vrienden.

De eerste indruk van het kantoor is goed. ”De sfeer is informeel en de collega’s zijn erg leuk. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik me enorm welkom voelde. Je voelt dat de collega’s een grote passie hebben voor het vak. Dat is mooi om te zien. De diversiteit van de juridische kwesties is iets waar ik naar op zoek was, en dat heb ik bij Het Wetshuys gevonden!”

De advocaten, mediators, juristen en het secretariaat zijn verheugd met de komst van Sanne. Sanne heeft een goede juridische basis en is gemotiveerd om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Haar komst maakt dat wij ons nog meer kunnen richten op de groeiende vraag naar onze diensten.

Lees meer over Sanne

 

Meer over dit onderwerp

Vacature Interieurverzorger m/v 6-8 uur per week

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder

Even voorstellen: mr. Samuel Peute

Wij zijn verheugd met de komst van Samuel Peute die sinds september 2022 in dienst is bij Het Wetshuys Advocaten …

Lees verder

Even voorstellen: Kim van den Munckhof

Kim is sinds november 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al …

Lees verder