Even voorstellen: Nicole Geraets

Nicole maakt sinds februari 2018 deel uit van het team van Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Zij behaalde haar bachelor aan de Hogere Juridisch Opleiding, spijkerde haar kennis over het familierecht bij tijdens een mediationopleiding en volgt vandaag de dag nog juridisch inhoudelijke vakken aan de Open Universiteit. Recht en mensen zijn haar passies. Daarbij beschikt zij over een enorme dosis geduld.

Eerste indruk

Nadat zij enige tijd werkzaam is geweest als secretaresse in het bedrijf van haar partner heeft zij haar weg vervolgd binnen het juridische werkveld. En dat bevalt geweldig: “Het uitgebreide takenpakket dat ik als juridisch secretaresse heb, vormt een fantastische uitdaging. Mijn juridische kennis en ervaring op het gebied van administratie komen helemaal tot zijn recht in mijn huidige functie binnen het team van Het Wetshuys. Daarbij voelt het team van Het Wetshuys Advocaten en Mediators als een warm bad. Collegialiteit en kwaliteit staan voorop, waarbij het welzijn van de teamleden continu in het oog wordt gehouden“.

Vrije tijd

In haar vrije tijd besteed Nicole veel tijd aan de training van haar 2 honden. `Het werken en wandelen met mijn honden is voor mij dé manier om mijn hoofd leeg te maken´.  Daarnaast brengt ze graag tijd door met haar gezin en staat ze graag in de keuken voor het bakken van een goede taart.

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder