Even voorstellen: Patricia Swijgman

Patricia is sinds september 2020 in dienst getreden bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al jarenlang werkt ze met veel plezier binnen de advocatuur. Het contact met cliënten en collega’s en de veelzijdigheid van het werk zijn heel belangrijk voor haar.

Eerste indruk

Anders dan bij een eerdere werkplek is de moderne wijze waarop de werkzaamheden zijn ingericht opvallend. Daarnaast vindt Patricia de informele werksfeer heel fijn. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een sociaal praatje na het weekend of gewoon omdat je iets met iemand wilt delen. Dat vind je niet overal.

De cliënt staat voorop. Dat merk je aan de hele werkwijze en de inrichting van de automatisering.

Vrije tijd

Haar vrije tijd brengt Patricia veel door met het gezin, familie en vrienden. Zij reist nog veelvuldig af naar het noorden voor familie en vrienden. Ook is zij actief in een carnavals-vereniging. Daarnaast houdt Patricia ervan om er op uit te gaan en te genieten van het leven. Zij heeft al behoorlijk wat gereisd en zou het liefste haar dochtertje zoveel mogelijk van de wereld willen laten zien.

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder