Even voorstellen: Thomas

Thomas is sinds juni 2023 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch medewerker. In deze functie ondersteunt Thomas de advocaten en mediators van kantoor.

Thomas is gemotiveerd om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Hij volgt de master Strafrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is thans doende deze studie af te ronden. Tijdens zijn studie heeft Thomas stage gelopen bij een penitentiaire inrichting.

Eerste indruk

De eerste indruk van het kantoor is goed. De leuke collega’s en de informele sfeer zorgden voor een warm welkom. Naast hard werken om de cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen is er ook tijd voor een praatje. De diversiteit en de gemoedelijke sfeer sluiten goed aan bij mijn wensen.”

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Thomas met veel plezier actief bij een voetbalclub. Daarnaast geniet hij van reizen en wandelen. Verder houdt hij nog van koken en series kijken. 

Meer over dit onderwerp

Vacature (juridisch) secretaresse

KUN JIJ GOED PLANNEN, ORGANISEREN EN BESCHIK JE OVER UITSTEKENDE COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU! Wij …

Lees verder

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Doxing strafbaar per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 is doxing strafbaar. Doxing komt veel voor en heeft vaak grote impact op de slachtoffers. Wat …

Lees verder