Het Wetshuys Advocaten & Mediators nu ook in Boxmeer!

Per 1 september 2018 zullen de deuren van onze nieuwe vestiging in Boxmeer openen. Naast Venray en Venlo kan men voor juridisch advies nu ook terecht aan De Raetsingel 1 in Boxmeer. Met de opening van onze derde vestiging hopen wij  nu ook mensen in de regio Boxmeer Brabant van dienst te kunnen zijn. Inmiddels telt Het Wetshuys Advocaten en Mediators vijf advocaten (waarvan drie gespecialiseerde MfN-mediators)  drie juristen en vier secretaresses. Daardoor hebben wij diverse expertises in huis.

Bij ons staat de cliënt centraal

Ons doel is en blijft om betaalbare rechtshulp en mediation te bieden aan zowel particulieren en ondernemers. Onze werkzaamheden beginnen met een persoonlijk gesprek om zo het hoogst haalbare resultaat te kunnen bereiken en een goed beeld van de zaak te krijgen. Per zaak zal de cliënt worden bijgestaan door de meest geschikte specialist voor juist dié zaak. Elke cliënt en elke zaak vraagt immers om maatwerk. Daarom is het belangrijk de wensen en doelstellingen inzichtelijk te krijgen en tot een goed en passend advies te komen.

Mediation

De advocaat-mediators van ons kantoor zijn gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen maar ook bij andere conflicten, waaronder arbeidsrecht, erfrecht, zakelijke geschillen. Samen zoeken we naar oplossingen die voor betrokken partijen aanvaardbaar zijn. Hiermee wordt voorkomen dat problemen verder escaleren. Hierbij werken onze mediators oplossingsgericht, zonder hierbij de emoties uit het oog te verliezen. Onze mediators zijn MfN-geregistreerd. Gefinancierde rechtsbijstand is ook op dit punt mogelijk. Een mediation kan door ons al in behandeling worden genomen vanaf € 56,00.

Ons kantoor ondersteunt cliënten met advies, bemiddeling, onderhandeling en bijstand in procedures. Wij procederen als het moet, maar schikken als het kan. Hierbij wordt een zorgvuldige afweging van de voors en tegens gemaakt, waarbij niet alleen de feitelijke gevolgen worden bekeken maar ook de juridische kosten.

Contact

Ons team bestaat uit kundige en betrokken specialisten die zich continu laten bijscholen voor een optimale dienstverlening. Wij bieden kwaliteit, creativiteit en service! Ons kantoor heeft een gratis inloopspreekuur op onze vestiging in Venlo. Van maandag tot en met vrijdag kunt u zonder afspraak binnenlopen van 15:00 uur tot 16:30 uur. Het eerste gesprek is altijd gratis! Indien u liever een eerste gesprek op onze locatie in Venray of Boxmeer wenst kunt u telefonisch een afspraak maken via 0485-748022 of via www.hetwetshuys.nl.

Contact

Meer over dit onderwerp

Dag van het Erfrecht

Op 17 juni a.s. doen wij mee aan de Dag van het Erfrecht. Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met …

Lees verder

Vacature advocaat arbeidsrecht en sociale zekerheid / algemene praktijk

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder

Vacature advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiaire strafrecht

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt particulieren en ondernemers uitstekende, maar betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de …

Lees verder