Even voorstellen: Conny van Tilburg

Conny bekleedt vanaf 1 oktober 2021 onze functie van Controller. Met haar opleidingen Accountancy, Register Belastingadviseur en haar werkervaring bij diverse accountantskantoren weet ze de weg als geen ander te vinden op de financiële afdeling van het Het Wetshuys Advocaten en Mediators.

Eerste indruk

De eerste indruk van Conny: “Mijn nieuwe uitdaging starten met een personeelsuitje heb ik als een warm welkom ervaren. Met de informele sfeer en fijne collega’s bij Het Wetshuys, voel ik me thuis. Mijn nieuwe functie als Controller bij Het Wetshuys in te kleden, vind ik fantastisch! Ik hou me graag bezig met het uitzoeken en inrichten van de functie. Dit doe ik natuurlijk in samenspraak met Sien en Petra. Elke dag ga ik vol energie aan de slag om mijn kennis en specialiteiten toe te passen binnen Het Wetshuys. Ik word erg blij om de administratieve rompslomp zo gemakkelijk mogelijk te maken met zo min mogelijk handelingen, met deze uitdaging ben ik dan ook volop mee bezig.”

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Conny graag bij haar jonge gezin en geniet ze van de gezelligheid van vrienden en familie. Ook maakt ze graag een heerlijk stuk gebak voor haar bezoek, vindt ze het leuk om foto’s van haar kinderen te maken en om creatief bezig te zijn.

Verder wordt ze blij van uitdagingen, zo is ze een fanatieke handbalspeelster, waar ze het onmogelijke graag mogelijk maakt. Wandelt ze graag grote tochten, zoals de Kennedymars en de Nijmeegse Vierdaagse. Ook heeft ze samen met haar oud-collega een eigen administratie- en advieskantoor, genaamd HENT24 opgezet.

Meer over dit onderwerp

Persoonlijkheidsproblematiek

Aan de term persoonlijkheidsproblematiek zijn in de afgelopen eeuw verschillende betekenissen toegekend. Waar bepaalde gedragingen in de geschiedenis als ‘psychiatrisch …

Lees verder

Mooie momenten in de rechtbank

Wie denkt dat het in de rechtbank altijd gaat om strijd of twee partijen die het niet met elkaar eens …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder