Even voorstellen: Kim van den Munckhof

Kim is sinds november 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al jarenlang werkt zij met veel plezier binnen de advocatuur. De veelzijdigheid van deze baan is past bij haar georganiseerde karakter. Geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen.

Eerste indruk van Kim bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V.

Het is een uitstekend georganiseerd kantoor, met hele gedreven en betrokken mensen. Het valt mij op dat er veel aandacht voor elkaar is, dit zorgt voor een prettige en gedreven sfeer op kantoor. De advocaten staan er voor hun cliënt en zijn continu doende hun kwaliteiten en kennis verder te vergroten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films en maak ik graag uitstapjes met mijn gezin of met vriendinnen. Bij mooi weer ben ik graag buiten, het liefst wandelend in een natuurgebied.

Meer over dit onderwerp

Wist u dat Het Wetshuys landelijk opereert?

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. heeft haar oorsprong in het Limburgse Venlo, aan de grens met Duitsland. Later opende …

Lees verder

Even voorstellen: Sharon van den Groenendael

Sharon is sinds 4 oktober 2022 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van jurist. In …

Lees verder

Hoe gaan wij om met een langslepende juridische procedure?

Casus – verbintenissenrecht Onze advocaat mr. Marly van Rooij bezocht recent het Paleis van Justitie in Arnhem voor de mondelinge …

Lees verder