Even voorstellen: Kim van den Munckhof

Kim is sinds november 2021 in dienst bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators in de functie van juridisch secretaresse. Al jarenlang werkt zij met veel plezier binnen de advocatuur. De veelzijdigheid van deze baan is past bij haar georganiseerde karakter. Geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen.

Eerste indruk van Kim bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V.

Het is een uitstekend georganiseerd kantoor, met hele gedreven en betrokken mensen. Het valt mij op dat er veel aandacht voor elkaar is, dit zorgt voor een prettige en gedreven sfeer op kantoor. De advocaten staan er voor hun cliënt en zijn continu doende hun kwaliteiten en kennis verder te vergroten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films en maak ik graag uitstapjes met mijn gezin of met vriendinnen. Bij mooi weer ben ik graag buiten, het liefst wandelend in een natuurgebied.

Meer over dit onderwerp

Vacature (juridisch) secretaresse

KUN JIJ GOED PLANNEN, ORGANISEREN EN BESCHIK JE OVER UITSTEKENDE COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU! Wij …

Lees verder

Mooie momenten in de rechtbank

Wie denkt dat het in de rechtbank altijd gaat om strijd of twee partijen die het niet met elkaar eens …

Lees verder

Jurist Sociale zekerheidsrecht en Arbeidsrecht (HBO/WO)

Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. biedt aan particulieren en ondernemers betaalbare rechtsbijstand. Een hoge kwaliteit, gedrevenheid en de mens …

Lees verder