Limburg meeste scheidingen van alle provincies

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat in Heerlen de meeste scheidingen van Nederland hebben plaatsgevonden, 13,9% van de inwoners is gescheiden. Maart is ‘de scheidingsmaand’, een trend die sinds 2010 zichtbaar is.

Het beëindigen van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of relatie is een ingrijpende gebeurtenis. Naast de emotionele verwerking en het regelen van praktische zaken, zitten er ook veel juridische kanten aan een echtscheiding. Deze zaken moeten zorgvuldig en goed geregeld worden.

Veel regelen dus in een moeilijke tijd. Daarvoor heeft u voorlichting en bijstand van een gespecialiseerd advocaat of mediator nodig. Onze advocaten en mediators hebben expertise in het emotionele en het juridische en financiële aspect.

Met onze nieuwe locatie in Sittard, naast onze locaties te Venlo en Venray kunnen wij u in de regio Limburg nog beter van dienst zijn. Cliënten uit de regio Land van Cuijk kunnen terecht bij onze vestiging in Boxmeer. Overigens staan wij cliënten uit heel Nederland bij. Door onze ervaring en mogelijkheden met videogesprekken, weten cliënten uit het hele land ons te vinden.

Heeft u vragen rondom een echtscheiding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer over dit onderwerp

Dubbele achternaam voor kinderen

Vanaf 1 januari 2024 hebben er weer enkele veranderingen in de wet plaatsgevonden. Eén van die veranderingen is de mogelijkheid …

Lees verder

Mooie momenten in de rechtbank

Wie denkt dat het in de rechtbank altijd gaat om strijd of twee partijen die het niet met elkaar eens …

Lees verder

Kosteloze rechtsbijstand bij eerste (spoed) uithuisplaatsing

Vanaf begin 2023 is er een pilot gestart, waarbij ouders die te maken krijgen met een procedure waarbij de Raad …

Lees verder