Online scheiden, voor nu en in de toekomst

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat merken wij ook in de bijstand die wij verlenen aan mensen die willen scheiden. Wij vinden het belangrijk om samen naar een passende manier van scheiden te zoeken. Juist ook in deze tijd van maatregelen in verband met het Coronavirus. Daarom bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om ‘online’ een scheiding te regelen.

Hoe werkt online scheiden

Het gehele proces vindt plaats zonder kantoorbezoek. Al het contact vindt telefonisch of digitaal plaats. Scheiden is vaak ingewikkeld, omdat er emoties meespelen en er praktisch veel moet worden geregeld. Soms zijn afspraken snel gemaakt, maar in andere gevallen is er meer tijd nodig. Onze advocaten en mediators denken in oplossingen, niet in problemen. Daarbij verliezen zij emoties niet uit het oog.

Om te scheiden is er een advocaat of een mediator nodig. Lees hier de 6 stappen die bij een online scheiding worden doorlopen.

Waarom kiezen voor online scheiden?

  • In tijden van maatregelen vanwege Corona, voortvarende maar goede afspraken maken over de scheiding, zonder de emoties uit het oog te verliezen.
  • De belangen van beide partijen en de kinderen blijven gewaarborgd.
  • Doorlooptijd die past bij uw wensen.
  • Kost minder tijd en dus minder kosten.

Spreekt online scheiden u aan? Vul dan vrijblijvend online het aanvraagformulier in.

Meer over dit onderwerp

Het Jeugdzorgdossier

Als jij of je kind in aanraking komt met jeugdzorg is dat vaak in het kader van een zogenaamde ondertoezichtstelling. …

Lees verder

Uitspraak Hof: Privacy in de jeugdhulp

De veiligheid van kinderen staat voorop. Daarover is iedereen het eens. Om die veiligheid zoveel mogelijk te borgen heeft de …

Lees verder

Mijn ex houdt zich niet aan het ouderschapsplan. Wat nu?

Na een scheiding is het tijd voor een nieuwe start. Wanneer beide ouders apart wonen, zullen zij uitvoering moeten gaan …

Lees verder