Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Ieder een eigen advocaat

Een probleem met de werkgever is altijd ontzettend vervelend. Het probleem moet snel en goed worden opgelost. Het Wetshuys Advocaten en Mediators kan u hiermee op verschillende manieren helpen. U kunt een eigen gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat in de arm nemen. Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze gespecialiseerde MfN- mediators in te schakelen.

Wanneer u kiest voor een eigen advocaat, kiest u voor het gespecialiseerde team van arbeidsrechtadvocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators. Zij zetten zich tot het uiterste in om voor u het beste resultaat te behalen. Zo controleren zij een door uw werkgever opgestelde vaststellingsovereenkomst en onderhandelen zij over deze vaststellingsovereenkomst. Alles om het beste resultaat te bereiken. Onze prioriteit ligt bij het voorkomen van een procedure. Lukt dat niet, of heeft onderhandelen geen zin, dan starten wij een procedure voor u.

De wortels van ons kantoor liggen in het arbeids- en sociale zekerheidsrecht. De eigenaren van Het Wetshuys Advocaten en Mediators zijn hun carrière gestart bij een kantoor waar louter voor werknemers werd geprocedeerd. In dat kader hebben zij reeds vele procedures gevoerd met betrekking tot arbeidsconflicten en uitkeringskwesties. Zij weten wat de werknemer beweegt. Hun passie voor het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht, brengen zij nu over aan de andere advocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Lees hier meer over onze arbeidsrechtadvocaten