Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Onze specialisten arbeidsrecht voor ondernemers

Juridische conflicten voorkomen is altijd beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Daarom denken wij actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld bij het aangaan van arbeidsovereenkomsten, ontslag van medewerkers, loonvorderingen of handelen in strijd met een concurrentiebeding.

Als ondernemer krijgt u ook met het UWV te maken, bijvoorbeeld bij een zieke werknemer. Wetgeving en rechtspraak op het gebied van sociaal zekerheidsrecht is uiterst complex, ook omdat het voortdurend aan veranderingen onderhevig is. De werkgever, die de ontwikkelingen niet goed volgt, loopt behoorlijke risico’s. Ook voor deze kwesties kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met een van onze specialisten.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

mr. S. (Sien) Smeets

Goed met cijfers | Creatieve duizendpoot | Doelgerichte vastbijter | Specialist Familie- en Erfrecht

Sien is een betrokken en ervaren advocaat en mediator met oog voor de mens achter de zaak. Zij is doelgericht en daadkrachtig. Een conflict gaat Sien niet uit de weg en ze laat niet los, voordat een bevredigende oplossing is bereikt. Sien kan een complexe juridische situatie goed inschatten en gemakkelijk uitleggen. Binnen ons kantoor behandelt Sien als advocaat en mediator complexe vraagstukken waar ondernemers mee te maken krijgen bij echtscheiding, overlijden en conflicten in samenwerkingsverbanden (BV, maatschap, VOF).

Lees meer >

mr. P.A. (Petra) van Enckevort

Doortastend en bevlogen | Betrokken en hulpvaardig | Efficiënte onderhandelaar I Specialist (jeugd)strafrecht

Petra is een doortastende en betrokken advocaat en mediator. Zij is sterk in het vinden van creatieve strategieën en oplossingen, waardoor zij deuren weet te openen die voor anderen gesloten blijven. Petra heeft zich gespecialiseerd in familierecht, (jeugd)strafrecht en arbeidsrecht. Daarbij is Petra in staat een complexe juridische situatie snel en goed in te schatten, waarbij zij de mens achter de zaak niet uit het oog verliest. Petra heeft veel ervaring in familiemediations. Ook heeft zij een ruime ervaring en expertise als mediator in arbeidszaken, binnen semi-overheidsorganistaties en grotere landelijk opererende ondernemingen. Hierbij zet zij haar praktische instelling, tact en daadkracht in. Het is telkens weer haar uitdaging samen met cliënten een passende oplossing te vinden voor ontstane conflicten. Zij heeft daarbij vooral aandacht voor de wijze van communicatie en het opbouwen van vertrouwen.

Lees meer >