Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

VSO check

Heeft u een vaststellingsovereenkomst (‘vso’)/beëindigingsovereenkomst van uw werkgever ontvangen? Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en doe de VSO check. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om u hierin te begeleiden. Vaak lukt het onze specialisten om een fors hogere vergoeding te krijgen, zonder dat u kosten maakt voor onze bijstand.

Onze werkwijze

Vul het formulier in en voeg uw vaststellingsovereenkomst toe. Wij nemen contact met u op.

Wanneer u de VSO check door een van onze specialisten laat uitvoeren, kunt u rekenen op onze deskundige begeleiding en advies. Samen met u zetten wij alles op een rij, waardoor u rust en vertrouwen krijgt. Wij weten dat vaak haast geboden is. Daarom zorgen wij voor korte en snelle lijnen.

Aanvraag VSO check

  • Aanvraag VSO check
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Controleren vaststellingsovereenkomst

Wij adviseren u de concept vaststellingsovereenkomst door een van onze specialisten te laten controleren, voordat u tot ondertekening overgaat. Er zitten veel juridische haken en ogen aan een vaststellingsovereenkomst. Heeft u na ondertekening bijvoorbeeld recht op een WW-uitkering? Heeft u recht op een transitievergoeding? Is de hoogte van de transitievergoeding wel juist berekend? Zijn alle termijnen wel in acht genomen? Laat de vaststellingsovereenkomst door ons toetsen, zodat u weet en krijgt waar u recht op heeft. 

Mocht u onverhoopt een vaststellingsovereenkomst hebben getekend, zonder dat u deze goed heeft doorgenomen en zonder dat u juridisch advies heeft ingewonnen, dan kan deze overeenkomst binnen twee weken na ondertekening worden ontbonden. Het is van belang dat u snel contact opneemt met onze specialisten, zodat zij kunnen bekijken of uw rechten wel worden gewaarborgd.

Onderhandelen werkgever

Nadat de vaststellingsovereenkomst door ons is gecontroleerd, onderhandelen wij met uw werkgever. Wij willen immers het best haalbare resultaat voor u bereiken en ervoor zorgen dat u uiteindelijk met vertrouwen naar de toekomst uw handtekening kunt plaatsen. Mocht u naar aanleiding van ons advies het gesprek zelf willen aangaan met de werkgever, dan is dat uiteraard een optie die u met onze specialisten kunt bespreken.

“Wist u dat de kosten voor onze diensten vaak worden vergoed door de werkgever?”