Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Incasso voor ondernemers

Heeft u een vordering en blijft deze al enige tijd onbetaald? Het Wetshuys Advocaten en Mediators helpt u graag! De ervaring leert dat via inschakeling van een van onze advocaten betaling in de meeste gevallen direct kan worden afgedwongen. In veel gevallen betaalt de wanbetaler al direct na ontvangst van een aanmaning! Mocht de betaling toch uitblijven, dan staan wij u graag bij gedurende de incassoprocedure.

Naast een snelle beschikking over het gevorderde bedrag, ligt onze focus op het behouden van uw (zakelijke) relatie en het vermijden van bijkomende kosten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Advocaat incasso voor ondernemers

De ervaring leert dat via de inschakeling van een van onze advocaten betaling meestal vrij vlot wordt afgedwongen. In veel gevallen betaalt de wanbetaler al direct na ontvangst van een aanmaning! Blijft uw vordering onbetaald en is een incassoprocedure nog de enige optie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u er in een procedure goed voor staat.

“Het Wetshuys Advocaten en Mediators neemt uw incasso’s snel en efficiënt uit handen”