Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Overheid en omgeving

De overheid is werkzaam op vele fronten. Onder de overheid vallen onder andere de gemeente, provincies, waterschappen, het UWV, en (sommige) zorgverleners. Zij regelt zaken met en voor burgers en bedrijven. Daarnaast is zij zelf werkgever en onderhandelt met allerlei instanties. Altijd zit zij op het snijvlak van relaties en dikwijls ontstaan daarbij conflicten. Voor het oplossen daarvan zijn er vaste juridische procedures.

Maar het kan ook anders: door mediation. Mediation creëert nieuwe mogelijkheden. Als het juridische traject niet hoeft te worden doorlopen, levert dat tijdswinst op en is dat bovendien goedkoper. Burgers en het bedrijfsleven willen een eerlijke behandeling. Zij willen hun verhaal kunnen doen en serieus worden genomen. De overheid kan door middel van mediation de relaties goed houden, juist wanneer er sprake is van conflicterende belangen.

Het Wetshuys Advocaten en Mediators beschikt over mediators met een ruime ervaring en kennis van zaken voor wat betreft overheidsaangelegenheden. Voorts hebben wij uitgebreide kennis van bestuursrecht, omgevingsrecht en uitkeringen. Het voordeel van onze mediators is dat zij deze ruime kennis en ervaring van het recht hebben, waardoor zij de juiste vragen kunnen stellen gedurende de mediation.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Download de gratis whitepaper over Mediation