Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Hoe werkt het?

Wanneer u beiden met tussenkomst van uw advocaat tot een regeling komt, kunt u deze laten vastleggen in een echtscheidingsconvenant en / of ouderschapsplan. Vervolgens kan aan de rechtbank worden verzocht uw afspraken vast te leggen in de uitspraak. U hoeft dan niet zelf naar de rechtbank te gaan.

Indien u of uw ex-partner niet wil overleggen, spoed is geboden of er is een andere bijzondere reden, dan volgt de weg naar de rechtbank. De advocaten zullen dan over en weer processtukken toezenden aan de rechtbank. De specialistische kennis van onze familierechtadvocaten brengt met zich mee dat in deze stukken uw belang voorop staat, met als doel: het behalen van een zo goed mogelijk resultaat.

Kortom, wanneer u een eigen advocaat kiest, proberen wij altijd een lange en kostbare procedure te voorkomen. Het voorkomen van een lange strijd, brengt immers veel voor u én voor uw kinderen.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Onze experts op dit gebied

Onze advocaten en mediators vinden dat problemen voorkomen moeten worden en conflicten gebaat zijn bij een efficiënte oplossing.

“Wij proberen altijd een lange en kostbare procedure te voorkomen”