Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Na de scheiding

Ook als u al een periode uit elkaar bent, kan mediation nodig zijn. Daarvoor kunnen vele redenen zijn. Zo kunnen de financiële omstandigheden zijn veranderd, waardoor u nieuwe alimentatieberekeningen wilt laten maken. Of de communicatie met uw ex-partner verloopt moeizaam en u ziet dit graag anders.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mediation na een scheiding? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Scheiding en kind?

Er kunnen zich ook veranderingen voordoen met betrekking tot de kinderen. De oorspronkelijke afspraken over de omgangsregeling kunnen bijvoorbeeld niet meer werkbaar of passend zijn. In al deze gevallen kan de mediator de situatie weer stabiliseren of nieuwe afspraken vastleggen.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onze mediators zijn allen geregistreerde MfN-mediators en zijn door het MfN erkend familiemediator. Bovendien hebben onze mediators Sien Smeets en Petra van Enckevort een bijzondere expertise met kinderen en zijn zij KIES-professional.

Lees meer over kinderen bij scheiden op onze pagina Scheiding en Kind.

Onze experts op dit gebied

Onze advocaten en mediators vinden dat problemen voorkomen moeten worden en conflicten gebaat zijn bij een efficiënte oplossing.

“De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om speciale expertise van de mediator”

Download de gratis whitepaper over Mediation