Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Juridische expertise voor ondernemers

Risicomanagement voor ondernemers

Ondernemen is risico nemen. Zakelijk gezien wilt u dat natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen en waar mogelijk op voorhand afdekken. Onze advocaten zijn zelf ondernemers en kennen de problemen waar u als ondernemer mee kampt. Onze advocaten vinden dat zakelijke conflicten gebaat zijn bij een efficiënte oplossing. Het voorkomen van een rechtsgang is dan ook altijd pure winst. Is procederen toch de enige optie, dan zorgen wij ervoor dat we een ijzersterke zaak hebben.

Voor ondernemers geven we juridische adviezen met betrekking tot:

– Arbeid en sociale zekerheid
– Incasso
– Vastgoed
– Strafrecht
– Overheid
– Scheiding en familie

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Juridische adviezen leveren geld op voor ondernemers

Als ondernemer moet u eigenlijk van alle markten thuis zijn. Kijk alleen al naar de snel veranderende ontwikkelingen op het gebied van sociale rechtszekerheid. Bij het niet juist uitvoeren van de werkgeversverplichtingen bij langdurige zieke werknemer, loopt u het risico enorme boetes te krijgen. En wat doet u met wanbetalers? Hoe zit het met de contracten met personeel, leveranciers of klanten? En het papier en regelwerk rondom uw vastgoed? Heeft u ook aan de zakelijke continuïteit gedacht in geval van een scheiding? Of is de opvolging binnen de familie geregeld?

Juridisch gezien gaat het over veel deelgebieden. Juridische adviezen kunnen misstappen voor ondernemers voorkomen. Niet gek dus om samen te werken. Zakelijk gezien kosten wij u geen geld, maar leveren wij u geld op.

Contact

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met één van onze professionals in Venlo, Venray, Boxmeer of Sittard.

Onze mediators zijn ondernemers en hebben uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven.