Dagelijks gratis spreekuur in Venlo Neem contact op Neem
contact op

Scheiding

Als uit elkaar gaan de enige oplossing is en u in overleg tot afspraken wenst te komen, is mediation bij scheiding de beste oplossing. Scheidingsmediation is een snelle en goedkopere manier van uit elkaar gaan. Als u kiest voor mediation kiest u voor een scheiding gebaseerd op goede afspraken tussen u en uw ex-partner. Een scheiding waar u, als u er op terugkijkt, beiden tevreden over kunt zijn.

Een groot voordeel van mediation is dat u samen beslist over wat er wel en niet gaat gebeuren na de scheiding. De praktijk wijst uit dat een scheiding door mediation bijna altijd sneller is dan procederen. Een succesvol verlopen mediation komt niet alleen u ten goede, maar vooral ook de kinderen.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om een speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onder mediators zijn geregistreerde MfN mediators en zijn erkend scheidingsbemiddelaar en familiemediator. Bovendien hebben zij een bijzondere expertise met kinderen en zijn zij KIES-professional.

Lees meer over scheiden op onze pagina Scheiding en Kind

Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
Scheiden is ook een nieuw begin.