Medation bij conflict met de buren

Deskundige mediation bij conflict met de buren

Een burenruzie begint vaak met een kleine ergernis. Als dit niet wordt uitgesproken kunnen ergernissen zich opstapelen en kan het woongenot ernstig worden aangetast. Daarom is het belangrijk om tijdig in te grijpen en de burenruzie snel op te lossen. Onze deskundige mediators kunnen u hierin bijstaan. Wij begeleiden u met het maken van werkbare oplossingen, waardoor u beiden met plezier in uw huis kunt blijven wonen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag:

Contact opnemen

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Mediators bij burenruzie

Bij Het Wetshuys staat u als mens centraal. Samen met u en uw buren gaan we op zoek naar een duurzame en doeltreffende oplossing. Wij begeleiden u gedurende het hele traject; van communicatie tot aan een gewenste en passende oplossing. Zo voorkomt u dat er geprocedeerd dient te worden.

Geregistreerde- en gecertificeerde MfN-mediators

Onze mediators zijn geregistreerde- en gecertificeerde MfN-mediators die gespecialiseerd zijn in conflicten met de buren. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen.

"Het is belangrijk om tijdig in te grijpen en de burenruzie snel op te lossen"