Mediation na de scheiding

Mediation na de scheiding als oplossing

Ook als u al een periode uit elkaar bent, kan mediation nodig zijn. Daarvoor kunnen vele redenen zijn. Zo kunnen de financiële omstandigheden zijn veranderd, waardoor u nieuwe alimentatieberekeningen wilt laten maken. Of de communicatie met uw ex-partner verloopt moeizaam en u ziet dit graag anders.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mediation na een scheiding? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag:

Contact opnemen

 

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Scheiding en kind?

Er kunnen zich ook veranderingen voordoen met betrekking tot de kinderen. De oorspronkelijke afspraken over de omgangsregeling kunnen bijvoorbeeld niet meer werkbaar zijn. In al deze gevallen kan de mediator de situatie weer stabiliseren.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onze mediators zijn allen geregistreerde MfN-mediators en zijn door het MfN erkend familiemediator. Bovendien hebben zij een bijzondere expertise met kinderen en zijn zij KIES-professional.

Lees meer over scheiden op onze pagina Scheiding en Kind.

Erkende mediators na een scheiding

Onze mediators zijn geregistreerde en gecertificeerde MfN-mediators. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen.

Wilt u meer informatie over het oplossen van conflicten door bemiddeling? Download dan onze handige whitepaper waarin we u alles daarover vertellen.

Download Whitepaper

"De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om speciale expertise van de mediator"

Download de gratis whitepaper over Mediation