Online Mediation

Communicatie tussen mensen is in deze roerige tijden belangrijker dan ooit. Wij hebben zeer ervaren MfN-registermediators in huis die reeds vele conflicten hebben weten op te lossen. Onze mediators beseffen ook dat het soms niet mogelijk is om letterlijk met elkaar aan tafel te gaan. Conflicten moeten echter wel opgelost worden. Onze mediators werken voor opdrachtgevers uit het hele land en hebben daardoor veel ervaring met het voeren van mediationgesprekken met videobellen. Tevens lieten zij zich de afgelopen periode dienaangaande extra bijscholen.

Aanvraag Online Mediation
 • Aanvraag online mediation
 • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Samen tot een oplossing

Bij mediation probeert u samen met de andere partij tot een oplossing te komen onder begeleiding van onze mediator. Of het nu gaat om een conflict met uw werkgever, werknemer, verhuurder, huurder, leverancier, buren, levenspartner, familie of zakenpartner. Onze mediators helpen u om er samen weer uit te komen en rust en vertrouwen terug te krijgen.

Daarbij hebben onze mediators bijzondere expertise in het begeleiden van gesprekken met mensen die te maken hebben met psychische problematiek, zoals borderline, narcisme, depressie of een burn-out. Wij beseffen ons dat ieder mens anders is en dat juist dit gegeven vraagt om telkens de begeleiding aan te passen aan uw wensen.

Bent u bereid om met elkaar in gesprek te gaan, te luisteren en te werken aan een gezamenlijke uitkomst? Wij als MfN-registermediators zijn onpartijdig en hebben geen oordeel. Wij helpen u als onafhankelijke procesbegeleider om er weer uit te komen. Wij bieden ook de mogelijkheid om ‘online’ uw conflict op te lossen. Spreekt dit u aan? Vul vrijblijvend het online aanvraagformulier in of bel ons.

Ieder mens is anders. Wij passen onze werkwijze aan op uw behoeftes en wensen.

Waarom schakelt u een MfN-registermediator in?

 • Om te voorkomen dat een lastige situatie tot een conflict leidt.
 • Omdat er een goede oplossing moet komen om weer verder te kunnen. Hoe eerder het conflict uit de wereld is, hoe beter.
 • U heeft zelf invloed op de oplossing van een conflict. Bij mediation onderhandelt u zelf over de uitkomst.
 • De relatie met de andere partij moet behouden blijven of hersteld worden. Bijv. omdat er sprake is van een samenwerking of als er kinderen in het spel zijn.
 • U bent bereid om naar de andere partij te luisteren en te werken aan een gelijkwaardige uitkomst.

Hoe werkt online mediation?

Het gehele proces vindt plaatst zonder dat u ons kantoor hoeft te bezoeken. Al het contact vindt telefonisch of digitaal plaats. Wij passen onze werkwijze aan op uw wensen.

Mediation werkt vaak sneller en is voordeliger dan naar de rechter gaan. Mediation zorgt voor blijvende oplossingen. Belangrijk, want vaak kom je elkaar weer tegen. Bijvoorbeeld als ouder, buur, familielid, collega of zakenpartner. Op school of op het werk. Wij zorgen ervoor dat u samen verder kunt en lossen gezamenlijk het conflict op.

 

Voordelen

 • Mediation bespaart tijd, geld en energie
 • Mediation geeft blijvende oplossingen
 • Er wordt onafhankelijk en onpartijdig gehandeld
 • We denken in oplossingen en kijken naar de toekomst

Onze MfN-registermediators

Onze mediators zijn geregistreerde en gecertificeerde MfN-mediators. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen. Wij begeleiden mensen in het gehele traject van herstel van communicatie tot het vinden van de beste oplossing. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde MfN-registermediator of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze MfN-registermediators.

Tarieven

Wij vinden dat een advocaat of mediator betaalbaar moet zijn. Wij hanteren betaalbare tarieven, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. De kwaliteit moet gewoon uitstekend zijn.

Online mediation is mogelijk vanaf € 55,00 per persoon wanneer u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. De overheid vergoedt dan een deel van de kosten die gemaakt worden voor mediation. Dit hangt af van uw inkomen en uw vermogen. Hiervoor verwijzen wij naar de website www.rechtsbijstand.nl Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, brengen wij onze werkzaamheden periodiek in rekening of we spreken vooraf een vaste prijs af. De prijs hangt af van hoeveel werk er nodig is. Als u zelf al afspraken heeft gemaakt, zijn de kosten uiteraard lager.