Mediation bij Scheiding

Mediation bij scheiding: als uit elkaar gaan de enige oplossing is

Als uit elkaar gaan de enige oplossing is en u in overleg tot afspraken wenst te komen, is mediation bij scheiding de beste oplossing. Scheidingsmediation is een snelle en goedkopere manier van uit elkaar gaan. Als u kiest voor mediation kiest u voor een scheiding gebaseerd op goede afspraken tussen u en uw ex-partner. Een scheiding waar u, als u er op terugkijkt, beiden tevreden over kunt zijn.

Wilt u meer informatie over mediation bij scheiding. Bekijk dan onze speciale folder:
Bekijk folder.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:

Mediation, ook bij scheiding met kind

Een groot voordeel van mediation is dat u samen beslist over wat er wel en niet gaat gebeuren na de scheiding. De praktijk wijst uit dat een scheiding door mediation bijna altijd sneller is dan procederen. Een succesvol verlopen mediation komt niet alleen u ten goede, maar vooral ook de kinderen.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om een speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onder mediators zijn geregistreerde MfN mediators en zijn erkend scheidingsbemiddelaar en familiemediator. Bovendien hebben zij een bijzondere expertise met kinderen en zijn zij KIES-professional.

Meer informatie over mediation bij scheiding met kind. Bekijk onze pagina: Scheiding en kind.

Geregistreerde- en gecertificeerde MfN mediatiors

Onze mediators zijn geregistreerde en gecertificeerde MfN – mediators. U kunt daarbij ook rekenen op onze brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Onze mediators zijn gericht op oplossingen, zonder uw emoties uit het oog te verliezen.

Contact opnemen

"Als uit elkaar gaan de enige oplossing is en u in overleg tot afspraken wenst te komen, is mediation bij scheiding de beste oplossing."