Mediation in Venlo, Venray of Boxmeer

Doeltreffende en duurzame oplossingen

In Venlo, Venray en Boxmeer bemiddelen onze mediators in oplossingen. Denk aan relatieproblemen, een scheiding of een conflict. Mediation in Venlo, Venray of Boxmeer gaat om doeltreffende en duurzame oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Bemiddeling bespaart u energie, tijd en geld. Met mediation kunt u ook in de toekomst met elkaar verder en is een gang naar de rechter vaak niet meer nodig.

Mediation bij verschillende kwesties

Woont u in de omgeving van Venlo, Venray of Boxmeer, dan zijn wij graag die onafhankelijke derde voor u. Wij bemiddelen:

– bij relatieproblemen
– bij of na een scheiding
– bij buurt- of familieconflicten
– bij arbeidsconflicten of zakelijke geschillen
– bij bestuurlijke geschillen

Bemiddeling bij relatieproblemen

U wilt niet uit elkaar, maar zo verder gaat ook niet meer. U kunt dan in Venlo, Venray of Boxmeer een afspraak maken met één van onze gespecialiseerde familie mediators. De mediator:

– Helpt door de communicatie te herstellen en te verbeteren
– Onderzoekt de wensen en mogelijkheden
– Bemiddelt in een oplossing

Mediation bij of na scheiding

Als uit elkaar gaan de enige oplossing is, moet het goed geregeld worden. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Mediation kan ook in de jaren na de scheiding ondersteunend zijn. In Venlo, Venray of Boxmeer kan onze gespecialiseerde scheidingsmediator u helpen bij:

– Alimentatie vaststellen of herzien
– Omgangsregeling voor de kinderen vaststellen of herzien
– Communicatie tot stand brengen of verbeteren

Mediation in Venlo, Venray of Boxmeer ook voor buurt- of familieconflicten

Bij een erfenis lopen de emoties vaak hoog op. Bemiddeling kan helpen om tot een juiste verdeling van het nalatenschap te komen, met behoud van de familierelaties.

Onze mediators in Venlo, Venray en Boxmeer weten ook de meningsverschillen bij burenruzies te overbruggen. Als u in conflict bent met uw buren, laat u dan bijstaan. Het behoud van uw woongenot staat toch voorop?

Mediation bij arbeidsconflicten of zakelijke geschillen

Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. In een arbeidssituatie kosten conflicten de werkgever en werknemer veel energie, tijd en geld. Niemand wordt er beter van. De gespecialiseerde mediators van onze vestigingen Venlo, Venray en Boxmeer bemiddelen bij bijvoorbeeld:

– Een (dreigend) arbeidsconflict
– Goede beëindiging van de arbeidsrelatie
– Onenigheid tussen partners van maatschappen

Ook een onderneming kan juridisch in een netelige situatie belanden met leveranciers of klanten. Onze arbeidsmediators kunnen u ondersteunen bij problemen met :

– Betaling
– Overeenkomsten

Mediation bij de overheid

Bemiddeling bij bestuurlijke geschillen behoort ook tot een van onze specialisaties. In de regio Venlo, Venray en Boxmeer kunnen onze mediators overheidsinstanties ondersteunen in conflicterende belangen met bedrijven of burgers. Wij hebben veel kennis van bestuursrecht, omgevingsrecht en uitkeringen in huis.

Mediation in Venlo, Venray of Boxmeer volgens de wet

Mediation begint met vertrouwen krijgen. Daarom staan het opbouwen van een persoonlijke relatie en een vertrouwensband bij ons voorop. Onze mediators zijn geregistreerde MfN (voorheen: NMI)- mediators. U kunt daarbij ook rekenen op een brede juridische expertise. We hebben specialisten in huis op het gebied van familierecht, scheidingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en omgevingsrecht. Zo weet u zeker dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de wet. Bovendien verliezen onze experts uw emoties niet uit het oog.

Contact

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met één van onze professionals. U kunt zowel in Venlo, Venray als in Boxmeer terecht voor mediation.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Mediation creëert nieuwe mogelijkheden