Ondernemers

Als ondernemer komt u veelvuldig in aanraking met verschillende partijen. Denk hierbij onder andere aan de klant, leverancier, werknemer, overheidsinstanties maar ook bijvoorbeeld aan een huurbaas. Met veel van deze partijen zult u een contract hebben waar wellicht een of meerdere algemene voorwaarden op van toepassing (kunnen) zijn. U loopt altijd de kans dat er met een van deze partijen een conflict tot stand komt. Dat is altijd ontzettend vervelend. Een conflict kost immers veel tijd. Tijd die u liever besteed aan het ondernemen zelf.

Daarbij bent u als ondernemer gehouden zich te gedragen naar de regels die de overheid u oplegt, maar om welke regels gaat dit precies en hoe kan ik deze vinden? Voor alle vragen en / of problemen die betrekking hebben op het bovenstaande kunt u als ondernemer terecht bij de advocaten en mediators van het Wetshuys Advocaten & Mediators.

Contact opnemen

 

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Advocaat of mediator?

Wij bieden u kwaliteit, creativiteit en service op onze eigen manier. Wij kijken naar de omstandigheden van het geval, alvorens wij u een gespecialiseerd advies geven. Persoonlijk contact staat voor ons hoog in het vaandel. Het verschilt per geval of een advocaat óf een mediator uitkomst  biedt. Hierbij is het belangrijk welke partijen er bij het geschil betrokken zijn, of communicatie tussen partijen nog mogelijk is en of de gang naar de rechter al is ingezet. Ons kantoor streeft naar permanente oplossingen en zal u zodoende dan ook altijd eerlijk informeren over de kansen en mogelijkheden.

Advocaat voor ondernemers Mediatior voor ondernemers

Advocaat zakelijk

Waar kunnen wij u bij helpen?

Naast het uitbrengen van een specialistisch juridisch advies kunnen wij u van dienst zijn binnen de volgende (rechts)gebieden:

Onze advocaten zijn zelf ondernemers en kennen de problemen waar u als ondernemer mee kampt.