mr. R.M.M. (René) Menting

Accuraat • Pro-actief en scherpzinnig • Nauwkeurig

In 2014 studeerde René af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waarna hij in 2015 advocaat werd bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators. In de afgelopen jaren heeft hij een bijzondere interesse ontwikkeld voor het goederen- en het verbintenissenrecht. Arbeidsrecht is echter zijn ultieme specialisatie waarin hij zich iedere dag verder ontwikkelt. Zo volgt René momenteel de specialisatieopleiding Arbeidsrecht bij Grotius Opleidingen.

Met zijn kleurrijke persoonlijkheid heeft René een natuurlijke gave om complexe vraagstukken snel te analyseren. Als doortastende strateeg stopt hij niet voordat hij de onderste steen boven heeft. Hij is niet tevreden met minder dan het maximaal haalbare resultaat. René beschikt over een grote hoeveelheid parate kennis. Kennis die hij door het volgen van de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht momenteel aan het vergroten is.

Naast het voortdurend up to date blijven door middel van opleidingen in zijn vakgebied is René veel bezig met de hedendaagse ontwikkelingen binnen het recht. Zo is hij bijvoorbeeld lid van de Commissie Regionaal Jonge Balie van de Orde van Advocaten Limburg en van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Ook is René ervan overtuigd dat het volgen van de hedendaagse maatschappelijke problematiek en het nieuws hem scherp houdt, zo ook in zijn werkveld. Het zal dan ook geen verassing zijn dat hij een trouwe lezer is van een grote krant.

René is erg gepassioneerd in zijn beroep en ervaart de dynamiek als een van de leukste kanten van zijn werk. Flexibiliteit is dan ook een van zijn kerneigenschappen. Wanneer hij geconfronteerd wordt met een gecompliceerd vraagstuk bijt René zich hierin vast en zoekt de dingen tot op de bodem uit. Op basis van de verkregen informatie tracht hij altijd cliënten gedegen te adviseren en een zo goed mogelijke uitkomst te bewerkstelligen.

linkedin icon mail icon