mr. S.H. (Samuel) Peute

  • Creatief
  • Doortastend en daadkrachtig
  • Specialist strafrecht

Samuel is een gedreven advocaat met ervaring op het gebied van strafrecht. Hij zoekt altijd naar de best mogelijke oplossing in een zaak en is hier graag creatief in.

Hij hecht grote waarde aan duidelijke communicatie. Samuel zorgt ervoor dat cliënten weten waar ze aan toe zijn en met zo min mogelijk vragen blijven zitten. Daarnaast heeft hij zoveel mogelijk oog voor de menselijke kant van een zaak en ondersteunt hij zijn cliënten ook op dit gebied.

Ook vindt Samuel het van groot belang dat er geen half werk wordt geleverd in een zaak. Hoe groot of klein een zaak ook is, altijd dient de best mogelijke uitkomst behaald te worden. Voor een cliënt is de eigen zaak de allerbelangrijkste ter wereld en zo moet die ook worden behandeld.

Naast strafrecht houdt Samuel zich ook bezig met woningsluitingen en algemene civiele rechtsproblemen.

Neem vrijblijvend contact op via: 077-3561100 of 06-28374296

Samuel

  • Studeerde in 2018 af aan de Radboud Universiteit.
  • Behaalde in 2017 de bachelor Nederlands Recht en heeft de master Strafrecht afgerond, waarbij hij o.a. het vak Forensische Psychiatrie heeft gevolgd.
  • Passie voor strafrecht.
  • Is bestuurslid van een VvE.

Gecertificeerd

Artikelen geschreven door Samuel

Even voorstellen: mr. Samuel Peute

Wij zijn verheugd met de komst van Samuel Peute die sinds september 2022 in dienst is bij Het Wetshuys Advocaten …

Lees verder

Help! Ik ben aangehouden

Op het moment dat iemand wordt aangehouden en aangemerkt als verdachte dan heeft diegene verschillende rechten. Een deel van deze …

Lees verder

Registratie NOvA
mr. S.H. (Samuel) Peute

Mr. S.H. Peute heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– strafrecht, jeugdstrafrecht;

– huurrecht.

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.