Ieder een eigen advocaat

Na veel wikken en wegen is het besluit genomen. U gaat scheiden. Het beëindigen van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of relatie is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven en dat maakt veel emoties los. Naast de emotionele verwerking en het regelen van praktische zaken zitten er ook veel juridische kanten aan een echtscheiding die geregeld moeten worden.

Er moet veel geregeld worden in een moeilijke tijd. Daarvoor hebt u voorlichting en bijstand van een advocaat nodig. U kunt kiezen voor overleg door samen met uw partner onze advocaat-mediator in te schakelen (mediation). Voordeel van mediation is dat het doorgaans goedkoper is, minder tijd kost en vooral gericht is op het behalen van de meest gunstige oplossing voor beiden. De mediator regelt samen met u alle zaken rondom de scheiding.

Als mediation niet mogelijk is, kunnen u en uw partner ieder een eigen advocaat inschakelen. De Advocaten van Het Wetshuys Advocaten en Mediators proberen dan contact te leggen met de advocaat van uw (ex-)partner om tot afspraken of oplossingen te komen. Als een onderlinge oplossing of afspraak niet mogelijk is, schakelen wij de rechter in.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

"Het beëindigen van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of relatie is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven en dat maakt veel emoties los"