In overleg uit elkaar

Als uit elkaar gaan de enige oplossing is en u in overleg tot afspraken wenst te komen, is mediation bij scheiding de beste oplossing. Scheidingsmediation is een snelle en goedkopere manier van uit elkaar gaan. Als u kiest voor mediation, kiest u voor een scheiding gebaseerd op goede afspraken tussen u en uw ex-partner. Een scheiding waar u, als u er op terugkijkt, beiden tevreden over kunt zijn.

Een groot voordeel van mediation is dat u samen beslist over wat er wel en niet gaat gebeuren na de scheiding. De praktijk wijst uit dat een scheiding door mediation bijna altijd sneller is dan procederen. Een succesvol verlopen mediation komt niet alleen u ten goede, maar vooral ook de kinderen.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om een speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onder mediators zijn geregistreerde MfN mediators en zijn erkend scheidingsbemiddelaar en familiemediator. Bovendien zijn zij gecertificeerd KIES-professional, waardoor zij extra kennis en ervaring hebben met kinderen in een scheidingssituatie.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

"Ook als u niet getrouwd bent, moeten er veel geregeld worden. Onze advocaten en mediators staan u ter zijde"