Psychische problematiek

Rechtshulp kan niet alleen maar juridisch van aard zijn. Naast het behandelen van juridische vraagstukken spelen ook emoties een belangrijke rol. Ook deze staan bij Het Wetshuys centraal. In dit kader hebben onze advocaten bijzondere kennis en expertise in huis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek, zowel aan de zijde van de cliënt als aan de zijde van de wederpartij.

Door de expertise van onze specialisten kan vaak een multi-problematiek tijdig gesignaleerd worden en kunnen de juiste lijnen worden uitgezet. Immers dient een persoon met een psychiatrische of psychische stoornis op een andere wijze benaderd te worden dan een persoon zonder een dergelijke stoornis. Ook kan er doorverwezen worden naast de juiste hulpverlening, om escalatie van problemen op deze wijze te voorkomen.

Onze advocaten en mediators hebben bijzondere expertise in de behandeling van zaken waarbij de cliënt – soms terecht en soms onterecht – wordt neergezet als psychisch gestoord. Tevens zijn zij geschoold in de behandeling van zaken waarbij de tegenpartij een dergelijke stoornis heeft of zou kunnen hebben. Een aantal veelvoorkomende psychische problemen waarbinnen onze specialisten ervaring hebben zijn narcisme, borderline, psychoses, bipolaire stoornissen, autisme, ADHD en antisociale persoonlijkheidsstoornissen.

– Narcisme
– Borderline
– Psychose
– Bipolaire stoornis
– Autisme
– ADHD
– Antisociale persoonlijkheidsstoornis

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.