Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

In overleg uit elkaar

Als uit elkaar gaan de enige oplossing is en u in overleg tot afspraken wenst te komen, is mediation meestal de beste oplossing. Scheidingsmediation is een snelle en goedkopere manier van uit elkaar gaan. Als u kiest voor mediation, kiest u voor een scheiding gebaseerd op goede afspraken tussen u en uw ex-partner. Een scheiding waar u, als u erop terugkijkt, beiden tevreden over kunt zijn.

Een groot voordeel van mediation is dat u samen beslist over wat er wel en niet gaat gebeuren na de scheiding. De praktijk wijst uit dat een scheiding door mediation bijna altijd sneller is dan het inschakelen van ieder een eigen advocaat. Een succesvol verlopen mediation komt niet alleen u ten goede, maar vooral ook de kinderen.

De gevoeligheid van familieverhoudingen vraagt om een speciale expertise van de mediator. Die expertise hebben wij ruimschoots in huis. Onze mediators zijn geregistreerde MfN-mediators en zijn erkend scheidingsbemiddelaar en familiemediator. Bovendien zijn onze mediators Sien Smeets en Petra van Enckevort gecertificeerd KIES-professional, waardoor zij extra kennis en ervaring hebben met kinderen in een scheidingssituatie. Zie voor meer informatie de pagina ‘Scheiding en kind’.

Wilt u meer informatie over het oplossen van conflicten door bemiddeling? Download dan onze handige whitepaper.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

“Ook als u niet getrouwd bent en u gaat uit elkaar, moet er veel geregeld worden. Onze advocaten en mediators staan u ter zijde”