Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Psychische problematiek

Rechtshulp kan niet alleen maar juridisch van aard zijn. Naast het behandelen van juridische vraagstukken spelen ook emoties een belangrijke rol. Ook daar hebben wij bij Het Wetshuys oog voor. Onze advocaten en mediators hebben kennis en ervaring op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek, zowel aan de zijde van de cliënt als aan de zijde van de wederpartij.

Door de kennis en ervaring van onze specialisten kan een multi-problematiek vaak tijdig gesignaleerd worden en kunnen de juiste lijnen worden uitgezet. Immers dient een persoon met een psychiatrische of psychische stoornis op een andere wijze benaderd te worden dan een persoon zonder een dergelijke stoornis. Ook kan er worden doorverwezen naar de juiste hulpverlening, om escalatie van problemen op deze wijze te voorkomen.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Onze advocaten en mediators hebben verder kennis en ervaring in de behandeling van zaken, waarbij de cliënt – soms terecht en soms onterecht – wordt neergezet als psychisch gestoord. Tevens zijn zij geschoold in de behandeling van zaken, waarbij de cliënt  of tegenpartij een dergelijke stoornis heeft of zou kunnen hebben. Een aantal veelvoorkomende psychische problemen waarmee onze specialisten ervaring hebben zijn:

– Narcisme

– Borderline

– Psychose

– Bipolaire stoornis

– Autisme

– ADHD

– Antisociale persoonlijkheidsstoornis

– Overspannenheid en burn-out

“Naast het behandelen van juridische vraagstukken spelen ook emoties een belangrijke rol”

Onze experts op dit gebied

Onze advocaten en mediators vinden dat problemen voorkomen moeten worden en conflicten gebaat zijn bij een efficiënte oplossing.