Online scheiden

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat merken wij ook in de bijstand die wij verlenen aan mensen die willen scheiden. Ieder mens heeft andere behoeftes. Dit vereist bij iedere scheiding dus ook een andere aanpak. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u te zoeken naar een passende manier van scheiden. Juist ook in deze tijd van maatregelen in verband met het Coronavirus.

Mensen willen steeds vaker snel scheiden. De advocaten, mediators en juristen van Het Wetshuys Advocaten en Mediators, vinden dat een scheiding vootvarend én zorgvuldig geregeld moet worden. Wij vinden het belangrijk om u te voorzien van de begeleiding en advies waar u behoefte aan heeft. Wij bieden vanaf nu de mogelijkheid om ‘online’ uw scheiding te regelen. Spreekt dit u aan? Vul dan vrijblijvend het online aanvraagformulier in.

  • Aanvraag online scheiden
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Wij passen onze werkwijze aan op uw wensen.

Onze werkwijze

Scheiden is vaak ingewikkeld, omdat er emoties meespelen en er praktisch veel geregeld moet worden. Soms zijn afspraken snel gemaakt. In andere gevallen is er meer tijd nodig. Waarom zou u kiezen om uw scheiding met de Advocaten en Mediators van Het Wetshuys te regelen?

Hoe werkt online scheiden

Waarom online scheiden?

  • In tijden van maatregelen vanwege Corona, voortvarende maar goede afspraken maken over de scheiding, zonder de emoties uit het oog te verliezen.
  • De belangen van beide partijen en de kinderen blijven gewaarborgd.
  • Doorlooptijd die past bij uw wensen.
  • Kost minder tijd en dus minder kosten.

Onze online scheiden experts

Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Daarbij verliezen we uw emoties niet uit het oog. Verder vinden wij dat u moet kunnen rekenen op uitstekende dienstverlening.

Lees hier meer

 

Tarief online scheiden

Er zijn bij online scheiden diverse mogelijkheden. De kosten van online scheiden vallen bijvoorbeeld lager uit als u zelf al afspraken heeft gemaakt. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Tarieven online scheiden