Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Online mediation

Communicatie tussen mensen is in deze roerige tijden belangrijker dan ooit. Wij hebben zeer ervaren MfN-registermediators in huis die reeds vele conflicten hebben weten op te lossen. Onze mediators beseffen ook dat het soms niet mogelijk is om letterlijk met elkaar aan tafel te gaan. Conflicten moeten echter wel opgelost worden. Onze mediators werken voor opdrachtgevers uit het hele land en hebben daardoor veel ervaring met het voeren van mediationgesprekken met videobellen. Tevens lieten zij zich de afgelopen periode dienaangaande extra bijscholen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Hoe werkt online mediation?

Het gehele proces vindt plaatst zonder dat u ons kantoor hoeft te bezoeken. Al het contact vindt telefonisch of digitaal plaats. Wij passen onze werkwijze aan op uw wensen.

Mediation werkt vaak sneller en is voordeliger dan naar de rechter gaan. Mediation zorgt voor blijvende oplossingen. Belangrijk, want vaak kom je elkaar weer tegen. Bijvoorbeeld als ouder, buur, familielid, collega of zakenpartner. Op school of op het werk. Wij zorgen ervoor dat u samen verder kunt en lossen gezamenlijk het conflict op.

Voordelen

  • Mediation bespaart tijd, geld en energie
  • Mediation geeft blijvende oplossingen
  • Er wordt onafhankelijk en onpartijdig gehandeld
  • We denken in oplossingen en kijken naar de toekomst

“Wij kunnen ook ‘online’ uw conflict oplossen”

Download de gratis whitepaper over Mediation