Neem contact met ons op voor een gratis gesprek

Strafrecht en jeugdcriminaliteit

De belangen in strafzaken zijn groot

Zit u of een naaste van u in één van de volgende situaties?

– U bent aangehouden
– U bent uitgenodigd voor verhoor door de politie
– U heeft een doorzoeking gehad
– U heeft een dagvaarding of strafbeschikking ontvangen
– Uw rijbewijs is ingevorderd

Dan heeft u te maken met het strafrecht, wat vervelende gevolgen kan hebben. Schakel zo snel mogelijk één van onze deskundige strafrecht advocaten in. Bij strafrecht moet u goed op de hoogte zijn van alle regels. De belangen zijn immers groot. Wij hebben jaren ervaring in strafzaken en staan u graag terzijde met onze juridische kennis en ervaring op het gebied van strafrecht.

Side contactformulier

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Jeugdcriminaliteit en het strafrecht

Jeugdcriminaliteit valt onder het jeugd(straf)recht. Dit is een apart onderdeel van het strafrecht, dat door een beperkt aantal gespecialiseerde advocaten wordt verricht. Door u bij te laten staan door onze advocaten mr. Petra van Enckevort en mr. Aniek Hollman, bent u verzekerd van een eerlijke afhandeling van uw zaak. In het geval van jeugdcriminaliteit en strafrecht hebben de belangen van uw kind voor ons eerste prioriteit.

– Wordt uw kind verdacht van een strafbaar feit?
– Wordt uw kind vastgehouden?
– Heeft uw kind een dagvaarding ontvangen voor een zitting van de kinderrechter?
– Is er sprake van onderzoek door de Raad voor Kinderbescherming?
– Is er sprake van onderzoek door Bureau Jeugdzorg?

Al deze gevallen kunnen voor u en uw kind grote consequenties hebben. Los van eventuele straf, is verdenking of vasthouding voor uw kind emotioneel behoorlijk ingrijpend. Ook voor uzelf is het goed om bijstand te krijgen, zeker als er een onderzoek loopt. Bij jeugdcriminaliteit wordt namelijk ook naar uw rol gekeken. Als ouder heeft u immers de verantwoordelijkheid.

Mediation in strafzaken

Situaties die dagelijks leiden tot aangifte kunnen zich in sommige gevallen lenen voor mediation in strafzaken. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan burenruzies, huiselijk geweld en kleinschalig vandalisme.

Contact

Heeft u te maken met het strafrecht of jeugdcriminaliteit? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met één van onze (jeugd)strafrecht advocaten.

“De belangen van uw kind hebben voor ons de eerste prioriteit”