Mediator scheiding

Een mediator scheiding in iedere situatie

Een mediator scheiding van Het Wetshuys kan een oplossing bieden in elke situatie, zonder daarbij uw emoties uit het oog te verliezen. Wij streven er immers altijd naar om bij een scheiding naar een doeltreffende en duurzame oplossing te zoeken. In plaats van procederen gaat onze mediator, die gespecialiseerd is in juridische trajecten rondom de scheiding, met u op zoek naar een gezamenlijke oplossing. Onze mediator scheiding is ervan overtuigd dat de oplossing bij een scheiding alleen tot stand komt door goede gedachtewisseling in combinatie met stevig onderhandelen.

  • Ik wil dat er contact met mij wordt opgenomen:
  • Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacy policy.

Een erkend mediator scheiding

Bij Het Wetshuys Advocaten en Mediators begeleiden de mediators mensen in het gehele traject rondom de scheiding, van herstel van communicatie tot aan het vinden van de beste oplossing. Bovendien hebben wij geregistreerde en gecertificeerde MfN–mediators scheiding in dienst met een brede juridische kennis. Zo weet u zeker dat alles voldoet aan de wet. De mediator scheiding van Het Wetshuys is neutraal en onpartijdig en kan u helpen bij:

  • Scheidings- of familiebemiddeling
  • Verdeling bezit, vermogen en/of schulden
  • Omgangsregeling kinderen
  • Alimentatie
  • Pensioenzaken

Een erkend mediator scheiding of familiebemiddelaar van Het Wetshuys is een passende uitkomst als u in overleg tot afspraken wilt komen. Het is altijd sneller dan procederen en komt ook nog eens de kinderen ten goede. Onze mediator scheiding realiseert zich als geen ander dat een scheiding of familiebemiddeling pijnlijk is en past zijn werkwijze daarop aan. De scheiding wordt op een duurzame en respectvolle geregeld. Het Wetshuys leidt het proces in goede banen!

Een passend advies gecombineerd met begrip en daadkracht

Bij Het Wetshuys staat u centraal. Onze ervaren mediators scheiding luisteren altijd zonder oordeel. Het draait immers om u en uw verhaal. Door jarenlange ervaring en juridische expertise weten onze mediators keer op keer het hoogst haalbare resultaat te realiseren. Wanneer u kiest voor een mediator scheiding van Het Wetshuys kiest u voor kwalitatief uitstekende dienstverlening en een passend advies waarbij u hoe dan ook kunt vertrouwen op ons begrip en daadkrachtig optreden. Komt u gerust eens binnenlopen bij ons gratis spreekuur tussen 15.00-16.30u in Venlo. Komt u graag op afspraak of komt u liever naar Venray? Ook dat is mogelijk, maak dan even een afspraak met onze mediator scheiding!